lauantai 24. kesäkuuta 2017

Viikko 25


  • BI1-kurssi tuli valmiiksi. Palautin kaikki tehtävät alkuviikosta ja lähetin opettajalle arviointipyynnön. 
  • Aloitin BI2-kurssin (solu ja perinnöllisyys). Jatkoin samalla tekniikalla eli teen muistiinpanoja lukiessani ja opiskelen ensin asiat ennen kuin ryhdyn tekemään tehtäviä. Jos opiskelen "tehtävät edellä", keskityn liikaa metsästämään vastauksia kuin ymmärtämään asian. 
  • Solun toimintaan ja perinnöllisyyteen liittyvät asiat tuntuvat haastavilta. Ymmärrän asian lukiessani, mutta vähän väliä huomaan kyseleväni itseltäni, miksi jokin asia on niin kuin kirjassa sanotaan - ja tämän takia olen googletellut lisätietoa. Oppikirjassa asiat on paikoin kerrottu aika pintapuolisesti. 
  • Tässä kurssissa tulee hirveästi käsitteitä ja erilaisia tapahtumaketjuja. Näitä pitää treenata erikseen vielä.
  • Olen opiskellut laiskanpuoleisesti tällä viikolla... Juhannus vei huomiota muihin asioihin. Aikataulussa ollaan silti, toistaiseksi, mutta ajankäyttöön pitää kiinnittää enemmän huomiota...
  • ...mikä tarkoittaa sitä, että jos haluaa aloittaa lukemisen kahdeksalta, ei kannata herätä viittä vaille vaan puolelta, jos haluaa ehtiä keittää kahvit, pukea ja syödä aamupalaa. Lupasin viime viikolla, että ryhdyn pistämään ylös lukutuntejani. Joopa joo, en ole tätä tehnyt vieläkään. Ensi viikolla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulokset 2019

Tämän postauksen kirjoittaminen on lähinnä masentavaa. En kuitenkaan jaksa piilotella epäonnistumistani. Sain siis tänä vuonna vain 92 raak...