torstai 28. kesäkuuta 2018

Tulokset

Tuomiopäivä koitti - ja jännäksihän se meni, sillä tuloksia saatiin odotella yli puolillepäivin. En saanut opiskelupaikkaa. Sain ilmeisesti 50,725 skaalattua pistettä ja se ei riittänyt edes varasijoille. Olen silti suoritukseeni ihan tyytyväinen, sillä arvioin saavani 90-100 raakapistettä ja näyttää siltä, että sain niitä kertoimesta riippuen 115-127. Tilasin jo kokeen yliopistolta, jotta saan tutkia sitä tarkemmin. Nyt odottelen suurella mielenkiinnolla, mihin hammaslääketieteellisten rajat tänä vuonna ovat asettuneet. 

Kirjoittelen tässä lähipäivinä tai viikkoina sotasuunnitelmastani koskien kevättä 2019. 

6 kommenttia:

 1. Voi harmi, niin olisin sulle suonut paikan! Mutta upeaa, että meni yli odotusten <3 Tsemppiä jatkoon ja kaikesta huolimatta suloista kesälomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3! Hieman harmittaa, mutta toisaalta nyt on lähes vuosi aikaa tsempata seuraavaan kokeeseen ja taso on nyt ihan eri luokkaa kuin viime vuonna tähän aikaan. Silloin luin vasta ekaa kertaa bilsan kirjoja :D.

   Poista
 2. Heippa! Sama homma jäin toistamiseen ulos enkä edes varasijoille ja aika samoissa pisteissä kuin säkin. Koe myös tilattu ja katsotaan, katsotaan...Eiköhän tässä pian pidä miettiä ensi vuoden suunnitelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä! On tää vaan tuskastuttavaa kun kokeita on vain yksi vuodessa. Toivottavasti ensi vuoden suunnitelmat selviävät pian!

   Poista
 3. Rannalle jäätiin täälläkin, jo kolmatta kertaa :/ Kirjottelen ehkä huomenna aiheesta kun saan pääkopan selville. Nyt vaan uudella draivilla ens vuotta kohti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi sentään! Olin ihan varma, että pääset. Mutta tosiaan - jos tästä jotain iloa pitää repiä niin nyt on pöytä putsattu ja aikaa runsaasti ennen seuraavaa koitosta.

   Poista

Tulokset 2019

Tämän postauksen kirjoittaminen on lähinnä masentavaa. En kuitenkaan jaksa piilotella epäonnistumistani. Sain siis tänä vuonna vain 92 raak...