sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Viikko 7

VIIKKO 7

ma: vapaa
ti: fysiikka 3,5 h, kemia 0,5 h
ke: fysiikka 2,5 h, kemia 1 h
to: fysiikka 2,5 h, kemia 0,5 h
pe: biologia 1 h
la: fysiikka 2,5 h, kemia 2 h
su: biologia 1 h, fysiikka 3,5 h

Yhteensä 20,5 h

Mafynetti on vihdoin otettu aktiivikäyttöön. Olen päässyt siinä hyvään vauhtiin etenkin fysiikan kanssa, vaikka siihen tarttuminen tuntui ensin ylitsepääsemättömältä. Bilsan kakkoskurssin asiat on kohta kertailtuna - ihanaa, että asiat eivät syksystä ole unohtuneet kokonaan. Tosin kaikista bilsan kursseista kakkoskurssi on se, jonka asiat parhaiten osaan. Epäilen, ettei vitoskurssin osalta tule yhtä voimakkaita deja vu-tuntemuksia. 

Vaikka iltapäivät ja illat ovat kuluneet opiskellessa, aikuislukion päättyminen tuntui tuovan lisää tunteja vuorokauteen. Kotona opiskelun ohessa pystyy kuitenkin esimerkiksi tekemään ruokaa tai pyörittämään pyykkikonetta, eikä aikaa mene autossa istumiseen tai "välituntiin". Olen kuitenkin kaivannut sitä, että voisin kysyä apua. Mulla on kyllä kotikenttäetuna mies, joka on opiskellut matematiikkaa ja fysiikkaa korkeakoulussa - häneltä olen saanut neuvoja etenkin mekaniikan tehtävissä - mutta ihan parisuhteen hyvinvoinnin kannalta en haluaisi tämän "harrastukseni" muuttuvan keskustelujemme keskeisimmäksi sisällöksi. 

Flunssa alkaa vihdoin parantua ja ensi viikolla "lomailen" eli aikaa lukemiselle on enemmän kuin työviikolla. Mies on töissä koko viikon normaalisti, enkä ole lyönyt lukkoon mitään erityisiä menoja (vaikka kaihoten katson Facebookissa työkavereiden aurinkoisia talvikuvia lapin rinteiltä ja laduilta...), joten saan rauhassa opiskella. Toki olympialaisten kisastudio on kotisohvalla pystyssä päivittäin ja ostin jo pitovoidetta omia suksiani varten, josko ehtisin vetäistä pari kierrosta pertsaa lähiladulla. 

2 kommenttia:

  1. Sullakin kyllä flunssa pitkään kestänyt, toivottavasti pysytään loppukevät sitten terveenä kun nyt on sairastettu! "Lomaviikko" kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, loma tuli tarpeeseen ja olen jo laskenut, että seuraavaan lomaan eli pääsiäiseen on tämän viikon jälkeen viisi viikkoa :D. Toivotaan, että saadaan olla nyt terveenä. Olisi kamalaa olla pääsykoepäivänä sairaana...

      Poista

Tulokset 2019

Tämän postauksen kirjoittaminen on lähinnä masentavaa. En kuitenkaan jaksa piilotella epäonnistumistani. Sain siis tänä vuonna vain 92 raak...