sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Viikot 29 & 30


 • Ensin kipeä lapa, sitten vielä kipeämpi kylki ja jäätävä pistos rinnassa - lääkärireissun saldona toteamus, että ärtyneet rusto-luuliitokset siellä hangoittelevat vastaan. Hoitona tarvittaessa tulehduskipulääke, paranee kuulemma ajan kanssa. Toivottavasti aika ei ole kovin pitkä... 
 • Edellämainittu on hillinnyt opiskeluhommia. Olen pitänyt useamman vapaapäivän ja toistaiseksi luopunut käsin kirjoittamisesta kokonaan.  
 • Päädyin sittenkin tekemään BI3-kurssin verkkokurssina ja sen tehtävistä on nyt noin 2/3 valmiina. BI1- ja BI2-kursseista ehdin jo saada arviotkin.   
 • Mafynetissä en ole edennyt vaan tehnyt kertaustehtäviä - ja niitähän riittää, koska näköjään en osaa ahkerasta opiskelemisesta huolimatta yhtään mitään :D . Masentavaa huomata, miten äkkiä jotkut asiat katoavat mielestä, vaikka ne olisi muutama viikko sitten osannut hyvinkin yksityiskohtaisesti. 
 • BI4-kurssi on aivan kesken. Harmittaa kun en voi kirjoittaa muistiinpanoja käsin ja sen takia ei huvittaisi lukeakaan. Tästä harmituksesta pitäisi päästä jotenkin yli. Mafynetin tehtäviä olen tehnyt kirjoittamisen sijaan puhumalla vastauksia ääneen. Toimii tuskin fysiikassa ja kemiassa... 
 • Ensi viikko on viimeinen kesälomaviikko. Seuraava kuluu jo kokonaan töiden parissa ja aiempien vuosien kokemuksella tiedän, että ensimmäiset viikot loman jälkeen ovat raskaimpia Arvelen, etten pysty iltaisin paahtamaan lukuhommien parissa kovin intensiivisesti.
 • Ryhtiliike-suunnitelmia seuraaville päiville: BI3-kurssin tehtävät valmiiksi, mafynetin kertaustehtävät samoin ja BI4-kurssia eteenpäin. Viimeinen kurssi jää väistämättä lomanjälkeiseen elämään. 

2 kommenttia:

 1. Minulla tulee myös ongelmia muistiinpanojen ja pitkien tehtävien kirjoittamisesta käsin. Siksi olenkin käyttänyt tähän tarkoitukseen ihan tietokonetta, eli pidemmät vastaukset kirjoitan koneelle! Toimii minulla tosi hyvin :) Myös muistiinpanot olen tehnyt koneella, etsinyt kuvia netistä niihin jne.

  VastaaPoista
 2. Pystytkö tekemään jotain muuta kuin muistiinpanoja? Joskus kun sairaus yllättää se voi sekoittaa opiskelun kokonaan. Minulla ennen ylioppilaskirjoituksia käsi teki tenän joten sen odottaminen, että voi jälleen kirjoittaa, olisi tuhonnut aikataulut ihan täysin. Siinä kohtaa vaihdoin opiskelutyylini pelkäksi lukemiseksi ja videoiden katseluksi ja myöhemmin pystyi taas tekemään muistiinpanoja :)

  VastaaPoista

Tulokset 2019

Tämän postauksen kirjoittaminen on lähinnä masentavaa. En kuitenkaan jaksa piilotella epäonnistumistani. Sain siis tänä vuonna vain 92 raak...