sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Viikko 9

VIIKKO 9

ma: fysiikka 2,5 h, kemia 0,5 h, biologia 1 h
ti: vapaa
ke: fysiikka 2 h
to: fysiikka 1 h
pe: fysiikka 2 h
la: vapaa
su: fysiikka 4 h, kemia 0,5 h, biologia 1h

yhteensä 14,5 h

Tämä viikko oli ajankäytöllisesti epäonnistunut. Tein hyvät suunnitelmat viime sunnuntai-iltana, mutta ne eivät tällä kertaa toteutuneet. Päätin, että tiistaina pidän tehokkaan lukupäivän, mutta töissä meni kaksi tuntia pidempään kuin suunnittelin. Kun vihdoin pääsin kotiin, mies soitti ja pyysi mukaansa kaupungille ja suostuin kun muutenkin harmitti työpäivän pidentyminen ja mönkään mennyt aikataulu.

Siirsin "tehopäiväni" keskiviikkoon, jolloin en töistä kotiin tullessani hirveän migreenin kanssa kyennytkään muuhun kuin nappaamaan särkylääkkeet ja kömpimään peiton alle nukkumaan. Kahden tunnin kuluttua pahin särky oli taittunut ja sain vähän laskettua, mutta olo oli sen verran tokkurainen, etten edes viitsinyt yrittää edetä vaan tein lähinnä kertaustehtäviä alta pois. No, näitä viikkoja tulee ja menee, aina ei voi olla yhtä aikaansaava. Iloitsen kuitenkin suuresti siitä, että Mafynetin fysiikan käyrä nousee melkoisen mukavasti ja bilsan neloskurssi on nyt kerrattu kokonaan. 

Kirjoituksiin on nyt aikaa kaksi ja puoli viikkoa, joten keskittynen nyt lähinnä fysiikkaan ja kemia ja bilsa saavat olla tauolla. Kiire tulee - olen nyt ehtinyt kerrata kurssien 1, 2, 4 ja 6 asiat eli vasta noin puolet sisällöistä. Kääk! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulokset 2019

Tämän postauksen kirjoittaminen on lähinnä masentavaa. En kuitenkaan jaksa piilotella epäonnistumistani. Sain siis tänä vuonna vain 92 raak...