sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Viikko 6

VIIKKO 6

ma: kemia 3 h (sisältäen yhden kurssikokeen)
ti: vapaapäivä
ke: kemia 2,5 h
to: kemia 1,5 h
pe: kemia 3 h
la: kemia 3,5 h, fysiikka 1 h
su: kemia 0,5 h, harjoituskoe + tarkistelua 4,5 h 

yhteensä 19,5 h

Se siitä kevyemmästä viikosta... Töiden puolesta oli iltamenoa kahtena päivänä ja kaiken huipuksi olen jo toista viikkoa sairaana. Kuumetta ei tietenkään ole, joten olen raahautunut töihin normaalisti, mutta nenä on aivan tukossa ja yskittää. Alkuviikosta oli pari parempaa päivää, mutta tauti palasi takaisin. Nyt oikeaa poskea ja ylähampaita jomottaa siihen malliin, että taitaa pukata poskiontelontulehdusta. 

Opiskeluvire on siis ollut aika onneton ja tänään ekan harkkakokeen tekeminen oli alusta loppuun asti tuskastuttavaa. Hyppäsin yli sähköfysiikan jutut, koska en yhtään muista mitään kondensaattorijuttuja. Neljä tuntia jaksoin pakertaa, sitten lopetin ja silmäilin mallivastaukset läpi autossa istuessani. Eihän se hyvin mennyt, mutta sentään paremmin kuin pääsykoe viime toukokuussa :D. Tehtäviä, joiden tekemisestä minulla ei ollut mitään käsitystä, oli vain muutama ja ainakin viidestä sain noin puolet pisteistä kasaan. Monivalinnat menivät lottoamiseksi, oikeassa kokeessa en olisi uskaltanut arvailla niin paljon ja miinuspisteitä ropisi. Bilsan yksityiskohdat ovat harmillisesti jo unohduksissa. 

Olin suunnitellut, että teen seuraavan harkkakokeen ensi viikonloppuna, mutta lykkään sitä myöhemmäksi ja keskityn tekemään perustehtäviä. Mafynetin ohjeiden mukaan ennen kokeiden tekemistä olisi hyvä, että fysiikan ja kemian osalta olisi oppimäärän perusasiat-taso saavutettu ja minulla on tähän vielä matkaa... 

Kun tästä viikosta ei kevyttä tullut niin tulkoot ensi viikosta sitten. Yritän parannella flunssaa ja kerätä voimia seuraavaan viikkoon. Silloin on nimittäin talvilukuloma. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulokset 2019

Tämän postauksen kirjoittaminen on lähinnä masentavaa. En kuitenkaan jaksa piilotella epäonnistumistani. Sain siis tänä vuonna vain 92 raak...